28 november 2008

Het gaat nu allemaal heel snel. Volgende week zondagmiddag zal het heel rustig zijn in huis. Ook Gilam Job heeft een nieuw baasje, én een neiuwe naam: Willem.

Linda en Willem

en dan ook nog bezoek van tante Iris

25 november 2008

Vandaag is de chipper van de raad van beheer geweest. Nu zijn mijn tien pups officieel boxertjes. De dierenarts heeft ze gisteren geent en onderzocht. Alle tien de pups zijn kerngezond. Ik ben trots, gelukkig en heel dankbaar. Het zijn hele intensieve weken geweest, maar het was me het helemaal waard. Nu nog even van ze genieten voor ze uitvliegen. Op Gilam Job na hebben alle pups een nieuw baasje.

mama, heb je nog melk? Jij bent onze mama niet, maar misschien heb jij ook wat melk voor ons.

20 november 2008

Het G-team groeit en bloeit. Ze hebben een grote kraamkamer en een logeerbedje van opa Joop en Oma Mien. Ja ze zijn opa en oma geworden van Lorenzo Leroy. Gefeliciteerd opa en oma!

14 november 2008

Trots stel ik aan jullie voor:

Gagid Yentl (Ug) en Gani Tzeitel (Zoe)

Gavrel Job (Gijs) en Gerrit Job

Geula Tzeitel (Caja) en Gideon Job ((Luca)

Gila Tzeitel (Gila) en Gilam Job (heeft nog geen nieuw baasje)

Gluckel Yentl (Stella) en Golde Tzeitel (Stacey)

10 november 2008

Gisteren zijn Joop en Mien geweest om de ren te vergroten. De pups hebben nu een studentenkamer van 2 meter bij 3 en een halve meter. Over een paar dagen mogen ze uit de werpkist en wordt hun wereld weer een stukje groter.

gezellig met Yentl en Chava spelen

maar er gaat toch niets boven onze mama....

en als die er niet is gaan we lekker dicht bij elkaar liggen....

maar toch blijft het fijn als mama er weer is....

6 november 2008

Nog dagelijks vier flesjes per pup, maar binnenkort gaan ze toch leren drinken uit een schaaltje. Dat zal een feest en een zootje worden.

2 november 2008

Het G-team groeit als kool. Ik ben heel blij met het hele stel.

vrijdag 31 oktober 2008

De rode lamp is vandaag uit gegaan. Het G-team doet het heel goed. Ze drinken veel en goed en komen prima aan.

 

maandag 27 oktober 2008

Het gaat heel goed met het G-team. Ze eten, slapen, poepen en plassen en vinden het heerlijk om zich af en toe uit te rekken. Mama Tzeitel doet het geweldig.

 

donderdag 23 oktober 2008

Een flesje van Yvonne is ook erg lekker, maar Tzeitel, Yentl en Chava houden alles goed in de gaten.

En na het eten lekker slapen....

zondag19 oktober 2008

Het G-team heeft regelmatig happy hour, niet alleen bij mama Tzeitel, maar ook bij mij. Gelukkig drinken ze goed uit het flesje. Zijn het geen schatjes?

Gani Tzeitel, Gila Tzeitel en Golde Tzeitel

vrijdag 17 oktober 2008

Gisteren hebben we de kleine Gabber in laten slapen. Het bleek dat hij een afgesloten anusje had. Het elftal is een lief spelertje kwijt.

De andere tien doen het heel goed. Tzeitel geeft nu ook zelf melk. Dit betekent dat ik niet meer elke twee uur hoef te flessen. Vannacht voor het eerst een paar uur in mijn eigen bed geslapen.

 

woensdag 15 oktober 2008

Keizerlijke ingreep bracht ons het Italiaans-Nederlands elftal. Afgelopen maandag 13 oktober is Tzeitel verlost van een hele grote last. Ze kon niet meer lopen, liggen, zitten, noch staan. Het was niet meer te doen en ook al was ze pas vrijdag uitgerekend ik wilde geen enkel risico nemen. In Sleeuwijk is via een keizersnede Tzeitels elftal ter wereld gekomen. Een ontroerende en bijzondere ervaring dit keer. Mede omdat alle pups het hebben overleefd en er niet een is met een zichtbare afwijking. De melkproductie van Tzeitel komt nog niet zo goed op gang. Dit betekent voor mij dat ik om de twee a drie uur moet flessen. Maar ja, je moet er wat voor over hebben, en over acht weken zijn ze weer allemaal weg en kan ik lekker doorslapen. Ik ben zo trots op Tzeitel, ze is weer een geweldige moeder, maar ik had ook niet anders verwacht.

Zijn ze echt allemaal van mij?

Ik kan het nog niet geloven....

Het nederlands-italiaans elftal