11 oktober 2008

Het wordt zwaar. Ik ben misselijk en kan mijn plas niet meer ophouden. Ik heb vaak een ongelukje op de bank of in de werpkist, maar gelukkig maakt Esther het allemaal snel weer schoon en droog. We wandelen veel buiten. Maar korte stukjes, want ik kan niet zo heel ver meer lopen. Yentl en Chava zijn lief voor me. Chava denkt zelf dat ze mama gaat worden, want ze zit veel in de werpkist.

7 oktober 2008

Mijn buik is al erg dik en ik word ook al wat onrustig, maar de pupjes moeten toch echt nog even blijven zitten. Ik eet nog goed en ben ook wel vrolijk, maar een hele nacht mijn plas ophouden lukt niet meer. Gelukkig hoort Esther me wel lopen en neemt me dan even mee naar buiten.

1 oktober 2008

Esther is weer thuis! Ze is voor haar werk tien dagen naar Israel geweest. Maar wij hebben het thuis heel fijn gehad, want Ricardo heeft op ons gepast. Nu mag ik eindelijk mijn mooie buik aan jullie laten zien. Het derde weekend van oktober worden mijn pupjes verwacht. De vader is Intocabille dell coll' del infinito. Als je meer van hem wilt zien kijk dan op de site van boxerkennel van de Hoevensehof. Ik voel me nog prima en Esther vindt me nog steeds een hele mooie lieve meid. Kijk zelf maar wat jullie van me vinden.